Choď na obsah Choď na menu

Najšialenejšie piesne

28. 4. 2015

Najšialenejšie piesne

Ahojte! Túto tému som vybrala preto, pretože milujem šialené piesne. Pripadajú mi úžasné, lebo každému vyčaria úsmev na tvári. Nebudem ich dávať do poradia, ktorá je najviac šialená.

1. Dexy's Midnight Runners- Come on Eileen :-) je z filmu: Ten, kto stojí v kúte. Je to veľmi pekný film, taktiež aj kniha.
2. Zoobi Doobi-- z filmu 3 idiots. Tiež úžasný film. Sú tam nádherné myšlienky. Pozrite si to. O tomto filme som už písala.
3. All izz well-- tiež z filmu 3 idiots.
4. Tenhle kluk- Krystalky-- je to dobrá pesníčka, môžete ju počuť aj vo filme Babovresky. Odtiaľ tú pesníčku poznám. Keď som počula tú pesníčku, smiala som sa. Hneď mi zlepšila náladu.
5. Who stole the cookie- Cookie jar-- zábavná pesníčka, mohli ste ju počuť aj v reklame.
6. Hot Water - Wamkelekile (Blended O.S.T)-- z filmu: Dovolenka za trest. Ten film je úžasný, perfektná komédia.. Pozrite si to. Zasmejete sa :D
7. Ed Sheeran- Little bird-- možno sa vám nebude zdať ako šialená, ale túto pesníčku som tu jednoducho musela dať.
8. I want you to want me- cheap trick-- z fimu: 10 vecí, ktorých ne tebe neznášam. Ten film je úžasný. https://www.youtube.com/watch?v=aquSBPS4oAU   vypočujte si ju :-)

Takže toto sú všetky moje najšialenejšie piesne (teda na ktoré si pamätám :D). Dúfam, že sa vám páčili a ďakujem vám, že si tento článok pozriete.
Majte sa!